У Житомирі незнайомець, погрожуючи ножем, відібрав у жінки сумку

  25 грудня на вулиці обласного центру незнайомець, погрожуючи ножем, відібрав у житомирянки сумку з речами.

  Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області

  Патрульні поліцейські  швидко затримали нападника. А слідчі Житомирського відділу встановили його причетність ще до одного нападу, учиненого кількома днями раніше. Триває досудове розслідування.

 Близько 20:20 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про напад на жінку. На місце події прибули ТОРівці патрульної поліції. Заявниця, 27-річна житомирянка, розповіла правоохоронцям, що кілька хвилин тому до неї підскочив молодик та, погрожуючи ножем, відібрав сумку, в якій були два мобільних телефони, гроші, документи та ліки.

  Жінка змогла детально описати нападника та вказала напрям, у якому той втік. Відтак поліцейські розпочали огляд прилеглої території та майже відразу помітили підозрілого перехожого, схожого на розшукуваного. Чоловік намагався втекти та чинити опір, втім, його швидко затримали.

  На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. У затриманого вилучили 2 телефони, ключі та ніж. Правоохоронці встановили, що затриманий, 30-річний житель смт Черняхова, раніше вже був засуджений. Його затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

  Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 187 (Розбій) КК України.

  Як повідомив начальник Житомирського відділу поліції Сергій Крошко, у ході розслідування встановлена причетність молодика і до нападу, учиненого 23 грудня у приміщенні житомирської крамниці. Тоді підозрюваний, погрожуючи ножем продавчині, забрав з торгівельного закладу 1,5 тисячі гривень. Відтак тривають відповідні перевірки.

  Законодавством за напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій) передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Пятница, 27/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework