У Скраглівецькій ЗОШ роблять кроки по впровадженню системи НАССР. ВІДЕО

  На Бердичівщині, у Скраглівецькій, одній із найбільших шкіл в районі, роблять перші кроки по впровадженню системи НАССР.

 

  Йдеться про безпеку харчування учнів, адже в Україні із 2017 року триває поетапний обов’язковий перехід на систему управління безпечністю харчових продуктів – НАССР ( це міжнародно визнаний метод виявлення та управління ризиками, пов’язаними із безпечністю харчових продуктів). Впровадження системи – то є вимога сьогодення, кажуть заступник голови районної ради Софія Томашевська і директор школи Олена Франчук.

  За ініціативи засновника, на базі Скраглівецької школи пройшла робоча зустріч, на яку запросили спеціалістів із Києва, аудиторів системи безпеки харчової продукції, котрі провели діагностичний аудит та дали відповіді на усі запитання, стосовно впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів у навчальних закладах. Була жвава дискусія, особливо щодо практичних запитань.

  Картопляне пюре, обсмажена в сухарях риба, буряковий салат і, звісно, перша страва, - таке обіднє меню було того дня у шкільній їдальні. Дітям подобається їжа, вони з апетитом усе з’їдають.

  Скраглівецька – це перша школа в районі, зазначають мої співрозмовники, яка потроху впроваджує на кухні елементи із меню Евгенія Клопотенка. Тут готують рис із яскравими овочами, дають дітям і нагетси.

  Школярам подобається, а отже вони рухатимуться у цьому напрямку далі. Мають багато планів і задумів, які обов’язково зреалізують, впровадивши систему НАССР.

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 30/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework