У Коростишеві під колесами автомобіля загинула жінка

   Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 грудня близько 17:30 на одній із вулиць райцентру.

   За попередньою інформацією, 31-річний житомирянин, водій автомобіля «Skoda Octavia», рухаючись містом, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину дороги неподалік пішохідного переходу.

  Унаслідок ДТП жінка отримала чисельні травми, з якими була госпіталізована до Коростишівської лікарні, проте вже за кілька годин померла.
  Нині у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває встановлення всіх обставин події.kd30121903 2

  Шановні учасники дорожнього руху, поліція вкотре закликає до неухильного дотримання Правил і заходів безпеки!

  Водії, обирайте таку швидкість, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Не забувайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

  Пішоходи, пам’ятайте: кілька метрів від пішохідного переходу можуть вирішити вашу долю! Перетинайте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не виходьте на автошлях раптово, з-за припаркованого автотранспорту. Знімайте навушники, якщо рухаєтесь поблизу дороги, інакше ризикуєте не почути попереджувальних сигналів про наближення автомобілів та потрапите у небезпеку. Будьте обережні!

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 30/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework