На Олевщині спіймали і вбили чупакабру? ВІДЕО

  Чупакабра повернулась!

 

  Саме так можна сказати після подій, які сталися на початку грудня у селі Жубровичі на Житомирщині.

  Ще звечора пізні перехожі чули далекі завивання якогось звіра, що не стихали і вночі. А під ранок, 5 грудня, до бувалого мисливця Петра (ім'я, на його прохання, змінено) прибігли перелякані сусіди і попросили прийти із рушницею, бо у них у курятнику сидить якийсь невідомий звір, який передушив усіх курей. Петро взяв рушницю, зарядив і пішов із сусідом. Відкривши двері дерев’яної прибудови – курятника, він побачив на підлозі більше десятка бездиханних тушок курей, а у кутку невідомого звіра, який люто оскалювався на людей. Петро швидко підняв рушницю і вистрелив: заряд влучив у живіт дикій тварині і, здавалося, вбив її. Та не встиг мисливець повернутися додому, залишивши господарям справу прибирання мертвого звіра, як його з півдороги повернули: звір виявився живучим. Довелося використовувати ще один заряд…

  Петро розповідав, що за майже три десятки мисливського досвіду вперше побачив подібного звіра – зовні він нагадував чи то помісь вовка і собаки, чи мутовану лисицю. А загалом, за рядом ознак, був схожий на загадкову чупакабру. На відміну від вовка, лисиці чи собаки, ця дика тварина вживає не м'ясо, а лише кров. «Жубровицька чупакабра» так і зробила, висмоктавши кров у всіх одинадцяти курей, використовуючи гостре ікло, яке чітко проглядається на фото, яке зробили очевидці наслідків «кривавої оргії». Для звіра його ненаситне бажання крові стало фатальним, адже чупакабра саме через це і не змогла утекти: залізши до курятника крізь невеликий отвір (нору), чотирилапий вампір, напившися крові, вилізти назад вже не зміг.

    Варто попередити, що відео в цьому матеріалі може містити прояви жорстокості або сцени насилля. 

 

  Господарі понівечених курей та тушу чупакабри (очевидці сфотографували та зняли на відео, яке можна передивитися у фейсбуці на сторінці «Олена Данюк») вивезли за село та закопали. Хотілось би сподіватись, що після цієї події у селі настане спокій. Якби не один факт, що насторожує: очевидці розповідають, що дике виття наступної ночі повторилася. Чупакабра повернулась!?

Джерела: uzh.life

Фейсбук-спыльнота "Незалежна Олевськ"

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 30/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework