СБУ звинуватила мера Коростишева у тому, що ремонт дороги в їх містечку поганий

  СБУ викрила мера м. Коростишева, Івана Кохана, у службовій недбалості, яка призвела до розтрати коштів міського бюджету, виділених на будівництво автомобільних доріг.

   Але чи насправді контроль якості дорожнього покриття є головнішим завданням СБУ, ніж розслідування більш масштабних злочинів, число яких сьогодні в Україні лише зростає?

  Ось скарга:

  “І про новини з полів. СБУ оголосила про підозру у вчиненні злочину меру Коростишева за те, що той підписав акти виконання робіт по ремонту дороги. Ще раз: ціла Служба Безпеки України провела аж 4 експертизи, щоб звинуватити мера маленького міста у тому що ремонт дороги на 800 тис гривень на їх думку поганий. І відкрила кримінальну справу, за якою меру грозить штраф від 50 неоподаткованих мінімумів до 5 років тюрми і заборона займати посаду. Взагалі це прекрасна демонстрація того, що вся правоохоронна система є інструментом того, щоб кожного мера посадити на гачок кримінальних справ і постійно за нього смикати.

  І вилка можливих санкцій за ККУ є колосальним гадючником владної корупції – можна ж меру виписати штраф на 850 гривень, а можна і на 5 років тюрми. Звичайно, що меру краще вирішити якийсь вопрос якогось рєшали , ніж бігати по судах за шанс сісти на 5 років. Переконайте мене хтось, що котроль якості дорожнього покриття є тим, чим має займатися СБУ в країні під час війн. І переконайте мене, що це все не про намагання усунути від посади мера, який вочевидь має шанси бути переобраним. І що начальних обласного СБУ не має вилетіти з роботи за цей ніби брєд, а фактично прямі ознаки глибоких корупційних процесів.” – публікує слова Святослава Павлюка “Електронна книга скарг України”.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework