У Бердичеві військові спортсмени зібрали кошти на лікування побратима

  Напередодні Нового року на базі спортивного комплексу 26-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича відбувся святковий спортивний захід, що переслідував одразу кілька цілей.

 Це і популяризація контрактної служби та військово-прикладних видів спорту в Збройних Силах України під гаслом «Приєднуйся до кращих!», і збір коштів для підтримки свого побратима у боротьбі з онкозахворюванням Володимира Нагребецького.

  Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони на офіційному сaйті.

 Йдучи назустріч військовим, бердичівські меценати виявили бажання допомогти, і всі отримані від них кошти надішли у благодійний фонд допомоги з лікування колишнього військовослужбовця 26-ї артилерійської бригади Володимира Нагребецького. Прапорщик Володимир Нагребецький прослужив у Збройних Силах України 25 років, більшу частину з них — саме у цій бригаді. Починаючи з 2014 року брав активну участь в антитерористичній операції, поки цього року важка хвороба не вивела його зі строю.

  До спортивного заходу залучалися команди з Києва, Василькова, Бердичева та Козятина, а також кращі спортсмени військових частин оперативного командування «Північ». Зокрема — чемпіони Збройних Сил України з боксу та кросфіту, чемпіон України та Сухопутних військ ЗС України з гирьового спорту, чемпіон Сухопутних військ ЗС України з армреслінгу, чемпіони ОК «Північ» з рукопашного спорту, армреслінгу та футболу.

  Особливо глядачам запам’яталися показові виступи — стрибки у висоту у виконанні київських, козятинських та бердичівських спортсменів, армійський ривок гирі (особисті рекорди при цьому встановили чемпіон світу з гирьового спорту та рекордсмен області військовослужбовець запасу Геннадій Резник — 1414 разів, а також чемпіон Сухопутних військ ЗС України прапорщик Михайло Шмідт — 702 рази). Родзинкою спортивного свята став і сольний виступ пауерліфтера — чемпіон Збройних Сил старший сержант Ігор Трокоз 27 разів підняв 100-кілограмову штангу. У змаганні на абсолютного чемпіона частини серед жінок із армспорту перемогли призери ОК «Північ» та Сухопутних військ ЗС України старший солдат Валентина Іськова та молодший сержант Ангеліна Лук’янюк). Потім для глядачів провели показовий поєдинок із рукопашного бою чемпіон Збройних Сил України старший солдат строкової служби Олег Нейлик та чемпіон ОК «Північ» старший солдат служби за контрактом Іван Довгий.

  Завдяки спортивному святу спортсменами було зібрано 19 тисяч гривень, які одразу ж у залі були передані сину Володимира Нагребецького Данилу.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 03/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework