×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У рамках четвертої хвилі мобілізації на Житомирщині завершується перший етап

Під час наради голови облдержадміністрації Сергія Машковського з головами райдержадміністрацій, міськими головами, керівниками правоохоронних органів з питань мобілізаційної та правоохоронної роботи на території Житомирської області про стан проходження четвертої хвилі мобілізації

на території області звітував обласний військовий комісар Микола Залесський.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Так кожному регіону доведені чіткі мобілізаційні плани. В Україні часткова мобілізація згідно Указу Президента України Петра Порошенка проводитиметься протягом 210 діб.

За словами Миколи Залесського, на території області перша черга четвертої хвилі мобілізації триватиме 90 діб. Вона розпочалася з 20 січня 2015 року і проходитиме в два етапи. Так перший етап з 20 по 27 січня – оповіщення, збір та медичні огляди військовозобов’язаних. З 28 січня відбуватиметься призов та поставка мобілізаційних ресурсів до Збройних Сил. Також з 28 січня протягом 22 діб поставлятимуться транспортні засоби.

Обласний військовий комісар повідомив, що у перший етап укомплектовуватимуться військовозобов’язаними жителями області 19 військово-організаційних формувань. У цьому етапі заплановано призвати більше 1000 осіб та поставити більше 100 одиниць техніки національної економіки.

У другому етапі, який триватиме з 19 лютого по 16 березня, укомплектуванню підлягає 8 військово-організаційних формувань, до яких призиватимуть більше 2000 осіб. У другому етапі мобілізуватимуть й до державної прикордонної служби.

n 2601152622

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework