На Овруччині поліцейські викрили киянку у крадіжках з магазинів

  2 січня правоохоронці Овруцького відділення ГУНП встановили причетність 35-річної киянки до вчинення крадіжок з магазинів районного центру. За вказаними фактами тривають досудові розслідування.

   До поліції надійшло повідомлення про те, що з одного із супермаркетів невідома особа викрала продукти харчування. Сума завданого збитку склала 5 тисяч гривень.

  Цього ж дня до відділення поліції звернулася продавчиня ще одного магазина. Жінка заявила, що з торговельного закладу викрадено побутову хімію, одяг та продукти харчування на загальну вартість понад 1000 гривень.

  Провівши необхідні першочергові заходи, поліцейські швидко встановили особу, причетну до обох крадіжок. Під обґрунтованою підозрою правоохоронців опинилась 35-річна жителька м.Києва. Свою вину вона визнала. Викрадене у неї вилучили.

  Нині у рамках розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження триває з’ясування обставин подій. Викриту жінку поліцейські перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень. 

  Відповідно до чинного законодавства винуватиці може загрожувати до 3 років позбавлення волі.

  Поліцейські застерігають працівників торгівельних та розважальних закладів: будьте максимально уважними на робочих місцях. Ваша зібраність, відповідальність та обачність допоможе ефективно виконувати свої обов’язки та не допускати крадіжок майна. Також зберігайте власні речі у недоступних для відвідувачів місцях, аби не створювати сприятливих для крадіжок ситуацій.

Відділ комунікації поліції в Житомирській області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Воскресенье, 05/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework