Житомирські правоохоронці розшукують жінку, яка обікрала пенсіонерку

  З помешкання літньої житомирянки зникли заощадження. Пропажу виявили після відвідин оселі незнайомкою, яка назвалася працівницею газового підприємства. Розпочато досудове розслідування.

 

  Зі слів 81-річної заявниці, 3 січня близько 12.00 години до її квартири зайшла невідома жінка під приводом перевірки газового лічильника. Після уходу незнайомки бабуся виявила викрадення близько 2000 гривень.

  Нині поліцейські встановлюють особу жінки, яка, за описом пенсіонерки, віком близько 40 років середнього зросту, середньої тілобудови, очі сірого кольору, була одягнена в куртку темно-синього кольору, шапку світлого кольору.

  Шановні громадяни, аби уникнути подібних ситуацій, поліцейські радять дотримуватися таких правил:

  - у разі, якщо до вас прийшли люди, які називаються соціальними працівниками, представниками комунальних служб тощо, не залишайте їх наодинці в помешканні;

  - не забудьте замикнути вхідні двері, навіть коли впустили до оселі та спілкуєтеся з відвідувачем. Врахуйте, що вас можуть відволікати для того, щоб спільник непомітно зайшов та викрав цінності;

  - не запрошуйте до власних будинків незнайомців, які пропонують товари та ліки за вигідними цінами, різні послуги, у тому числі провести «магічні ритуали», привернути удачу, багатство тощо. У такому випадку ви ризикуєте не тільки добровільно віддати власні заощадження, а ще й бути обікраденими пронирливими «гостями».

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework