У Житомирі виявлено та вилучено 16 системних блоків, 17 моніторів, касовий апарат, дві печатки, товарні чеки та грошові кошти на суму майже 20 тис грн

  На Житомирщині прокуратура області спільно з правоохоронцями продовжує вживати заходи щодо викриття та припинення незаконного функціонування гральних закладів.

  У середу, 8 січня 2019 року, у місті Житомирі, по вул. Покровській, 63 встановлено заклад, у якому налагоджена протиправна діяльність, пов’язана з гральним бізнесом. Зокрема, у приміщенні, обладнаному комп’ютерною технікою, відвідувачам надавали доступ до азартних ігор, обов'язковою умовою участі в яких є сплата гравцем грошей, у тому числі через систему електронних платежів.

  Виявили нелегальний гральний заклад співробітники Управління стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції України в Житомирській області.

  У ході обшуку, проведеного слідчими Житомирського ВП ГУНП в області, виявлено та вилучено 16 системних блоків, 17 моніторів, касовий апарат, дві печатки, товарні чеки та грошові кошти на суму майже 20 тис грн.

  За фактом здійснення забороненого грального бізнесу того ж дня розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

  Досудове розслідування проводить Житомирський ВП ГУНП в області, процесуальне керівництво здійснює Житомирська місцева прокуратура (нагадаємо, місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво ще у 7 аналогічних кримінальних провадженнях).

  Як повідомлялося раніше, прокурором Житомирської області Олегом Василівим, з метою координації спільних дій правоохоронців щодо припинення незаконної діяльності гральних закладів на території області, 20.12.2019 проведено робочу нараду з керівниками правоохоронних відомств, на якій наголошено на вжитті невідкладних заходів щодо ліквідації таких закладів у регіоні.

  Спільна робота прокуратури області та правоохоронних органів у цьому напрямі триває.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 09/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework