Що потрібно знати з приводу роботи стаціонарних валідаторів та валідаторів водія в комунальних автобусах Житомира?

  "Щодо оплати проїзду та роботи стаціонарних валідаторів та валідаторів водія в комунальних автобусах, для пасажирів які розраховуються банківськими картками".

   Начальник автобусного парку Роман МусійчукКП ЖТТУ саме так розпочав свій допис роз'яснення.

  «(В приватному транспорті приватних перевізників, теж розпочато процедуру встановлення валідаторів)

  Отже, з 10.01.2020 року змінюється вартість разової поїздки в громадському транспорті, яка становитиме оплатою готівкою - 7 гривень, безготівкова оплата ( банківська картка, картка житомирянина - 6 гривень). Звісно, той хто хоче більш економно сплачувати за проїзд, обере функцію оплати карткою. Отже алгоритм дій при сплаті карткою в комунальному автобусі:

  1. Оплату банківською карткою ви можете здійснити, як на терміналі у водія, так і у салоні автобусу, де на вході на задніх дверях встановлено стаціонарний валідатор з друком квитка!kd08011908 1
  2. Обов'язкова умова, коли діє тариф у 7( готівкою), або 6 гривень ( безготівково) - це наявність встановленого та працюючого валідатора в транспортному засобі, в разі його відсутності, або несправності вартість становитиме цілком справедливих - 3 гривні.
  3. У разі відмови водія приймати банківську картку пасажира телефонуйте негайно до диспетчерської служби ( телефон знизу), але запам'ятайте, водій не забов'язаний вам валідувати вашу картку через свій валідатор, ви то робите особисто та власноручно, водій тільки забов'язаний надати вам квиток, після успішної валідації.
  4. В разі коли, валідатор у водія не приймає вашу картку ( таке буває), ви маєте змогу оплатити свій проїзд через стаціонарний валідатор, який розміщений в салоні та має функцію друку квитка.kd08011908 2
  5. З метою швидшого обілечування пасажирів на зупинках, прохання до пасажирів які користуються банківськими картками, проводити оплату проїзду переважно на стаціонарному валідаторі, так ви мінімізуєте простої та затримки на зупинках.
  6. Пам'ятайте, що на лінії працює контроль, наявність у вас квитка - обов'язкова! В разі його відсутності, вам доведеться сплатити штраф! Тож, не забувайте про це!
  7. На сьогодні, є випадки, коли в салоні автобусу не працює з тих чи інших причин стаціонарний валідатор, до 09.01.20 року, запевняю що в усіх комунальних автобусах він працюватиме.kd08011908 3

  Телефон диспетчерської служби комунальних автобусів ( міські маршрути № 3 та 4) - 067 411 63 68, за цим номером телефону ви маєте можливість повідомляти про будь які моменти щодо роботи комунальних автобусів, водіїв», — йдеться в публікації Романа .

Новини Житомира

   

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework