У Житомирі незабаром відкриється сучасний торгівельно-автозаправний комплекс

  Триває будівництво, що найближчим часом завершиться, безпечного сучасного торгівельно-автозаправного комплексу на проспекті Незалежності, 29.

  У ТОВ «Юпіджи» наголошують: будівництво є законним, є усі дозвільні документи та позитивні рішення різних інстанцій. У Житомирі передбачається відкриття магазину із продуктовими та побутовими товарами площею 100 кв м, кафе на 25 осіб, унікального кондитерського цеху із новітнім обладнанням. Територія, де розміщений комплекс, буде обладнана найпотужнішими відеокамерами для максимальної безпеки у мікрорайоні, що у подальшому за проханням інвестора мають бути під’єднані до системи «Безпечне місто». Крім того, діятиме АЗС.

  Важливо зазначити, що «Юпіджи» реалізує паливні матеріали із 95% очисткою, що, у свою чергу, означає менше небезпечних викидів у довкілля. Не зважаючи на тискокремих груп та осіб, що представляються активістами та вимагають по 100 тисяч доларів, керівництво ТОВ «Юпіджи» принципово не піде назустріч цим вимагачам та закликав громаду до діалогу.

  Нагадаємо: ТОВ «Юпіджи» пропонувало підписати спільний меморандум із місцевою громадою щодо облаштування території, покращення благоустрою на суму 7,5 млн грн. Після того, як у ЗМІ оприлюднили цю інформацію, в офіс інвестора постійно приходять різні люди з вимогами «вирішити питання особисто». Інвестор підкреслює: не збирається комунікувати із провокаторами і діє винятково в рамках чинного законодавства.

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework