Підвищили вартість проїзду і мають захмарні зарплати: скільки за грудень отримали чиновники Житомирської міськради

   У грудні 2019 року члени виконавчого комітету підтримали підвищення вартості проїзду. Зазначимо, що сталося це попри рішенню житомирян, які були присутні на громадських обговореннях.

   Збіг це чи ні, але за грудень члени виконкому отримали непогані зарплати. Хоча зважаючи на попередній досвід з зарплатами міськвиконкому, це вже закономірність.

  Зокрема, секретар міської ради Наталія Чиж отримала 49 тисяч 256 гривень зарплати, з яких 13 тисяч 61 гривню становила премія.
Керуюча справами Ольга Пашко за грудень мала 49 тисяч 368 гривень, з яких 14 тисяч 620 гривень – премія.kd13011904 1

  Заступники міського голови також не залишилися ображеними. Враховуючи те, що в додатках до розпорядження міського голови про преміювання не зазначено ПІБ хто саме і скільки отримав зарплати, а лише вказана лише посада та сума, ми не можемо підтвердити документами, хто з заступників міського голови став щасливчиком, який за грудень отримав 84 тисячі 465 гривень. Премія з цієї суми складає 14 тисяч 703 гривні та матеріальна допомога – 42 тисячі 215 гривень. Наші джерела у міській раді повідомляють, що це зарплата заступника міського голови Марії Місюрової.

  Заступники міського голови Світлана Ольшанська та Сергій Кондратюк отримали по 47 тисяч 571 гривню та 49 тисяч 368 гривень.
Звільнений 18 грудня 2019 року Дмитро Ткачук отримав 137 тисяч 541 гривню, з яких 14 тисяч 760 гривень становила премія. Про це він повідомив у своїй декларації.

  Олександр Шевчук, який замість Дмитра Ткачука тепер буде заступником міського голови з питань транспорту, за декілька днів, що проробив у грудні отримав 2 тисячі 457 гривень.

  Загалом секретар міської ради, заступники мера, його радник, керуюча справами, керівники департаментів, управлінь та відділів отримали по 80% премії за грудень.

  Зарплата начальника планово-фінансового відділу Ніли Борецької за грудень склала 31 тисячу 106 гривень, а начальника відділу по управлінню та приватизації комунального майна Олени Кравчук – 31 тисячу 484 гривні.

  Директор департаменту реєстрації Катерина Тихончук за грудень отримала 32 тисячі 186 гривень.

  Начальник управління транспорту та зв’язку Костянтин Підпокровний за грудень отримав 44 тисячі 279 гривень, в тому числі премія – 10 тисяч 612 гривень. Зазначимо, що декілька місяців тому міський голова Сергій Сухомлин на одній з сесії міської ради повідомив, що має намір звільнити Костянтина Підпокровного та Дмитра Ткачука. Останнього вже звільнили, однак про звільнення самого Підпокровного чомусь мова вже не йде. До речі, після підвищення вартості проїзду, міська влада неодноразово повідомляла, що житомиряни мають контролювати водіїв маршруток, щоб ті видавали квитки, але у мерії є ціле управління транспорту, яке за контроль перевізників отримує зарплату. Тож чому цим мають займатися пасажири, ще й псувати собі щодня нерви, сперечаючись з перевізниками?kd13011904 2
Усі інші керівники департаментів, управлінь та відділів отримали зарплати в межах 30 тисяч гривень.

  На останній сесії Житомирської міської ради заступник міського голови Світлана Ольшанська повідомила, що починаючи з січня 2020 року усі працівники міськвиконкому будуть отримувати зарплату за новою схемою. Мовляв, нараховувати її будуть за результати. Що ж, побачимо згодом.

Джерело: insider.zt.ua

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Понедельник, 13/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework