Нас знову кинули: житомиряни жаліються на роботу валідаторів

  Зі зміною вартості проїзду в житомирських маршрутках, містяни все більше і більше висловлюють своє невдоволення, щодо роботи валідаторів.

   Нагадаємо, з 10 січня вартість проїзду в громадському транспорті подорожчала.

  Житомиряни, жаліються саме на безготівкову форму оплати.  Безготівкова форма оплати має на увазі те, що містяни можуть розрахуватись карткою житомирянина, якщо вона поповнена, банківською карткою(безконтактна), або транспортною карткою.

  Але, майже у всіх маршрутках і тролейбусах не працює валідатор або не приймає картку.

  «Валідатор в салоні не працює, бо закінчився папір, валідатор, що у кондуктора, теж карту не приймає. На зауваження, що коли не працює валідатор, я можу платити 3 грн, кажуть, в мене все працює, це у вас щось з картою.

  В тролейбусі приклала транспортну картку до цього універсального прострою, він видав звук "тррр" і запросив ще раз прикласти картку, з другої спроби вже видав квиток.
Все б нічого, але так вийшло, що деякий час я їхала на цьому ж тролейбусі у зворотньому напрямку. Знову таж історія з тим же пристроєм. Звернула увагу на суму залишку на картці. Виявилося, що одна поїздка обійшлася 8 грн. Кожен раз коли не спрацьовував валідатор, він знімав кошти»― розповідають житомиряни у фейсбуці(див. скріншоти).

  «Є деякі проблеми з банківськими картками, які не приймають стаціонарні валідатор, або валідатор водія, про цю проблему повідомлено КП Житомиртранспорт ( ця проблема в межах їх компетенції, а не ТТУ) гадаю за декілька днів ми її спільно вирішимо, головне терпіння», ― пише Роман Мусійчук, начальник автобусного парку КП ЖТТУ на своїй сторінці у фейсбуці.

  Також, Роман додав, що якщо не працює жоден валідатор в салоні ― потрібно платити 3 гривні ― це повне право містян, закріплене в Рішенні про підвищення тарифу.

  Нагадаємо:

  Якщо немає валідатора або він не працює ― скарга на гарячу лінію 1580;

  Оплата 3 грн, якщо валідатор не працює або відсутній;

  Водій обов'язково повинен видати квиток.

kk13012047 2

kk13012047 3

kk13012047 4

kk13012047 5

Катерина Косякевич

Новини Житомира

       

Последнее изменение Понедельник, 13/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework