Віталій Бунечко: Область отримала 22 автомобілі «Renault Duster» для обслуговання жителів сільської місцевості на суму 10,5 мільйона гривень

  "На сьогодні мешканці сіл мають значно менший доступ до якісної, кваліфікованої та своєчасної допомоги, ніж жителі міста. Важливим є той факт, що понад 30% населення України проживає в сільській місцевості".

  Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко. 

  Ця подія – досить важлива як для медичних працівників, що працюють на селі, так і для жителів місцевих громад, адже це є свідченням втілення медичної реформи. Це стало можливо завдяки прийнятому раніше закону про підвищення якості та доступності медичного обслуговування у сільській місцевості.

  Так, у рамках прийнятого Закону минулого року Житомирська область отримала 22 автомобілі «Renault Duster» для обслуговання жителів сільської місцевості на суму 10,5 мільйона гривень. Цьогоріч за рахунок субвенції на розвиток сільської медицини вдалося закупити ще 18 сучасних автомобілів на суму 7,819 мільйона гривень.

  Новий транспорт дасть змогу скоротити відстань між пацієнтом та лікарем в сільській місцевості.

  Також за рахунок цільової субвенції ми завершимо будівництво 22 амбулаторій протягом цього року", - додав Віталій Бунечко.

 Новини Житомира

Последнее изменение Вторник, 14/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework