На Житомирщині минулоріч розглянули 125 запитів на публічну інформацію

  Загалом за 12 місяців 2019 року на адресу органів прокуратури області надійшло 125 запитів на публічну інформацію, кожний з яких розглянутий належним чином.

  Найбільше – 79 запитів – розглянуто апаратом прокуратури області, місцевими прокуратурами - 46. Зокрема,Житомирською - 21, Коростишівською - 12, Бердичівською та Коростенською – по 5 запитів і Новоград-Волинською - 3.

  Більшість запитів надійшло від фізичних осіб – 88, від громадських організацій – 19, від засобів масової інформації – 16, від юридичних осіб (інших) – 2.

  Відповідно до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації»,розглянуто112 інформаційних запитів, 13 – надіслано за належністю іншим розпорядникам інформації.

  За результатами розгляду надано інформацію на 48запитів, а також надано роз’яснення на 61 запит.

  Лише у 3 випадках або 2,7% у наданні інформації відмовлено, у зв’язку із віднесенням її до категорії з обмеженим доступом та з інших підстав, передбачених законом, що свідчить про максимальну прозорість діяльності органів прокуратури.

  Активно запитувалася інформація з питань досудового розслідування -45, з кадрових питань – 11,з питань представництва інтересів громадян та держави в суді – 5. Також від громадян надійшли запити на публічну інформацію з питань  організаційно-розпорядчої діяльності, підтримання державного обвинувачення в суді. Крім цього, до прокуратури надійшло 60 запитів, що стосувалися інших питань діяльності відомства.

  Переважна більшість запитів скеровувалась засобами електронного зв'язку – 63, поштою отримано - 50, на особистому прийомі прийнято - 12 запитів.

  Органи прокуратури області і надалі забезпечуватимуть доступ до публічної інформації у визначених законодавством межах.

kk14012054 1

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

      

Последнее изменение Вторник, 14/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework