У ДТП під Житомиром загинув чоловік

  Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 січня близько 00:35 на 185 кілометрі автошляху Виступовичи-Житомир-Могилів-Подільський (поблизу села Зарічан Житомирського райну).

 

  Попередньо встановлено, що 26-річний водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», рухаючись у напрямку обласного центру, на не освітлюваній ділянці дороги здійснив наїзд на 61-річного пішохода, жителя Житомирського району, який перетинав проїзну частину дороги.

  Унаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.
Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває встановлення всіх обставин події.kd14011912 1

  Шановні учасники дорожнього руху, поліція вкотре закликає до неухильного дотримання його Правил!

  Водії, обирайте таку швидкість руху, аби мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Обов’язково враховуйте стан дорожнього покриття, погодні умови та пору доби.

  Пішоходи! Перетинайте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не виходьте на проїзну частину дороги без дозволяючих на те знаків або сигналів, навіть якщо поблизу немає автомобіля.kd14011912 2 Будьте обережні!

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework