Лісник за фахом Камран Аскеров із невеличкого села на Житомирщині серйозно займається марафонським бігом та мріє стати фотографом

  21-річний випускник Малинського лісоколеджу Камран Аскеров родом із невеличкого села Тарасівки Устинівської сільської ради.

  «Закінчив місцеву школу. Виростав у багатодітній родині, окрім нього ще підростали старші сестри — Марія та Тіна», ― розповідає infomalin.biz.

  Після закінчення коледжу хлопець вирішив серйозно зайнятися спортом. З того часу, відколи переїхав з родиною до Малина, захопився легкоатлетичним бігом, присвячуючи підготовці та бігу багато уваги. Певний час хлопець був на підробітках у Польщі, де працював на заводі з виготовлення хімічних добавок.

  «Участь у всеукраїнських змаганнях брав з весни 2019 року, — розповів Камран. — Наприклад, останній виступ був у Вінниці, де дистанцію в п’ять кілометрів подолав за 21 хвилину 40 секунд. До цього бігав також дистанції в Полтаві та Києві. У 2020 році маю також плани, як у Наполеона, — жартує Камран. — Буду виступати на марафонах у Києві, Буковелі, Житомирі та Полтаві… А ще мрію освоїти фотографування й зайнятися ним також професійно…»

  «Такі виступи дуже надихають, після них відчуваєш себе зовсім по-іншому, краще, в організмі все відточене, мов в цілому духовому оркестрі, — сказав Камран. — А ще — це чудовий спосіб зайнятись своїм здоров’ям, популяризуючи здоровий спосіб життя».

 «Мене не може не радувати серйозне захоплення сина спортом (бігом), — сказала мама Камрана Світлана. — Завдяки цьому хобі він став ще дисциплінованішим, відповідальним, пунктуальним, цілеспрямованим і товариським. Знаю, що він багато працює над своєю фізичною формою і покращенням своїх результатів, прагне бути ще кращим і досягати нових перемог».

kk15012063 3

Новини Житомира

       

Последнее изменение Среда, 15/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework