Конфлікт у транспорті: Через помилку в оголошенні кондуктор висадила дитину з тролейбуса?

  Історія про те, як помилка в оголошенні може спричинити справжній хаос серед пасажирів Житомира.

   «Дякую ТТУ за зіпсований настрій дитині, яку висадила з тролейбуса кондуктор та нашому міському голові Сухомлину. Саме ця кондуктор висадила дитину, яка хотіла скористатись своїм правом при оплаті проїзду. Це так не залишу буду звертатись далі до поліції», — розповідає Вікторія Добровольська — мама юної житомирянки, яку, власне, й висадила кондуктор з тролейбусу.

kd16011910 1

 Прикро, звісно ж. Як виявилося, що виникла проблема через те, що в оголошеннях, які розвішені в громадському транспорті, допущено помилку. Яку саме? Пояснимо.  

  «Готівковий УЧНІВСЬКИЙ КВИТОК У ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТІ - 5 гривень!

  Це про те як маленька помилка у оголошенні призводить до повного хаосу у суспільстві. Так скільки ж мають платити учні за проїзд готівкою в міському електротранспорті?kd16011910 2

  Якщо заглянути до Додатка №1 рішення виконавчого комітету міської ради то побачимо що у графі пільг для учнів у електротранспорті готівкою стоїть прочерк - тобто учню у тролейбусі чи трамваї готівкою потрібно сплатити 5 грн. А для отримання пільги достатньо скористатися учнівським електронним квитком.kd16011910 3

  В той же час на сайті міської ради в оголошенні від 9 січня 2020 року про тарифи допустили помилку написавши, що при оплаті готівкою чи електронним учнівським квитком вартість проїзду 3 грн. Які з цього наслідки - бачите самі. Хто за це буде відповідати - питання риторичне.

  P.S. Для того, щоб придбати учнівський електронний квиток Ви можете звернутись до точок продажу:

  http://transport.zt.ua/pasazhyram/tochky-prodazhukd16011910 4

  P.S.S. До речі, пільги з цим електронним учнівським квитком діють і у всіх міських маршрутках. Як на мене, придбавши такий квиток, і батькам спокійніше, і дітям зручно», — . говорить про ситуацію з учнівським квитком у електротранспорті житомирянин Руслан Давидов.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 16/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework