На Житомирщині під час пожежі в оселі дзвінок врятував життя господарю

  14 січня о 02:15 до рятувальників зателефонував мешканець селища Іванопіль Чуднівського району та повідомив про пожежу в його приватному будинку. 

 

  По прибуттю фахівців 34-го Державного пожежно-рятувального поста вогнем були охоплені прибудовані до шлакоблочної оселі дерев’яні піднавіс та веранда. Вже о 02:36 рятувальники локалізували пожежу та о 03:00 ліквідували. Їм вдалося не допустити поширення полум’я на покрівлю та в середину будинку. Вогнем знищені веранда та піднавіс.

  За словами 59-річного господаря, він прокинувся від того, що спрацював вхідний дзвінок. У той момент у будинку вже було повно диму. Чоловік швидко вибіг на двір та одразу повідомив на «101».kd16011925 1

  За попередньою інформацією, загоряння сталося внаслідок короткого замкнення електромережі. Остаточна причина наразі встановлюється.

  Крім того, цієї ночі рятувальники ліквідували ще одну пожежу в приватній оселі. Будинок розташований в селі Очеретянки Пулинського району. На момент приїзду пожежно-рятувального підрозділу палали веранда, перекриття над кухнею та майже весь дах. Господарів на місці події не було. За 2,5 години вогнеборці ліквідували пожежу та не дали вогню поширитися у приміщення будинку. Усі обставини надзвичайної події наразі з’ясовуються.

У ДСНС України

у Житомирській області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 17/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework