Хто з депутатів міської ради прогулює сесії

 “Антикорупційний рух Житомирщини” опублікував інформацію щодо відвідування депутатами пленарних засідань ради.
 
   За 2018 рік найбільше пленарних засідань ради прогуляв депутат від фракції “Блок Петра Порошенка” Петро Рудь. З 15 пленарних засідань він пропустив 7.
 
  5 засідань з 15 пропустили депутати від фракції “Блок Петра Порошенка” Костянтин Єремейчук, від фракції ВО “Свобода” Сергій Онищук, від фракції “Радикальна партія Олега Ляшка” Олександр Ракович.
 
  На 4 сесіях був відсутній депутат від “Опозиційного блоку” Володимир Шуст, а депутати Михайло Боровський (ВО “Свобода”), Людмила Кропивницька (позафракційна), Олександр Рибак (позафракційний) Володимир Тичина (“Опозиційний блок”), Юрій Юзвинський (“Самопоміч”), Ірина Ярмоленко (позафракційна) пропустили по 3 пленарних засідання з 15.
 
  Жодного пленарного засідання не пропустили Сергій Колесник, Юрій Мойсеєв, Сергій Пидюра, Антон Ракович, Влад Пучич, Анатолій Сахневич, Ігор Скоропад, Олександр Черняхович, Василь Шевченко та Валерій Шевчук. 
 
  У 2019 році тенденція відвідування особливо не змінилася. Найбільшим прогульником все ще залишається Петро Рудь. З 17 пленарних засідань він пропустив 10.
Депутат Володимир Тичина прогуляв 9 пленарних засідань. По 8 пленарних засідань пропустили Костянтин Єремейчук та Сергій Онищук.
6 з 17 пленарних засідань пропустили депутати Михайло БоровськийЛариса Жигадло і секретар міської ради Наталія Чиж.
 
  Жодного пленарного засідання за 2019 рік не пропустив депутат Влад Пучич, по одному — Василь Кучик, Юрій Мойсеєв, Анатолій Сахневич, Іван Фурлет, Любов Цимбалюк та Василь Шевченко.
 
  Цікава ситуація і з відвідуванням постійних депутатських комісій. Усі бурхливі обговорення та основна робота якраз відбувається в комісіях, а не на пленарних засіданнях.
 
  У 2018 році найбільшими прогульниками засідань постійних комісій стали депутати, які входять в комісію з питань містобудування, архітектури та землекористування. Зокрема, з 65 комісій 37 пропустив Петро Рудь, 28 — Володимир Тичина, 26 — Геннадій Забродський, 24 — Костянтин Єремейчук, 23 — Михайло Боровський.
 
  У 2019 році так само найбільше пропустили члени земельної комісії. Зокрема, з 57 засідань 36 пропустив депутат Костянтин Єремейчук, 32 — Геннадій Забродський, 29 — Петро Рудь, 24 — Володимир Тичина.

Новини Житомира

 

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework