×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Парасюк із повагою ставиться до ДАІшника із Житомирщини, який не побоявся системи і сказав правду

Днями в мережі з’явилося шокуюче відео одного рядового житомирського ДАІшника, в якому він відверто розповів про повну гниль і тотальну корупцію в лавах так званих «правоохоронців».

На своїй сторінці у Фейсбук народний депутат України Володимир Парасюк опублікував коментар стосовно відео, де зазначає, що з повагою ставиться до простого працівника ДАІ з Житомирської області.

«Ставлюсь з повагою до простого працівника ДАІ з Житомирської області, який не побоявся системи і сказав правду», - пише Парасюк.

«Пане Аваков, це Ваша так звана люстрація в областях. Дуже приємно бачити плоди вашої праці стосовно кадрових призначень. Так тримати далі і я думаю, що 150 підписів ми будемо збирати для Вас. Охочих підписатись знайдеться дуже багато і в коаліції, і поза її межами.

Дорогий український народе, беріть приклад боротьби з корупцією з простого працівника ДАІ. Не зможемо ми побороти злочинців, якщо про них не будемо говорити і протидіяти їм. Я готовий допомагати всім, хто звернеться по допомогу, тільки дуже прошу не дзвоніть мені ті, хто каже "треба...але я не буду, мені страшно."

P.S. А стосовно даївця, то його вже оголосили злісним прогульником. Можливо, це і правда, але факт про щоденну данину простих даївців керівництву та про суцільну корупцію в МВС залишається фактом.

P.P.S. Пані Згуладзе, моє прохання, не вірте усім тим, хто Вас оточує. Першим кого потрібно вигнати і набрати нових - це все вище керівництво МВС», - йдеться у повідомлені.

n 2801152650

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework