×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Правоохоронці встановлюють особу загиблої у ДТП жінки

Працівники міліції звертаються до громадян з проханням допомогти встановити особу жінки-пішохода, яка загинула під колесами автомобіля у Новоград-Волинському районі.

Трагедія сталася 23 січня 2015 року близько 22.00 на 221 км автошляху Київ-Чоп (на Новоград-Волинській об’їзній дорозі).

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Прикмети загиблої: вік близько 50-55 років, середнього зросту, повної тілобудови, обличчя округле, волосся коротко стрижене, пофарбоване у каштановий колір.

Була одягнена у кофту синього кольору, чорні штани, хустку зелену зі смугами. При собі речей не мала.

Нині триває розслідування кримінального провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають заходи щодо встановлення всіх обставин події.

Шановні громадяни! Якщо ви можете упізнати загиблу, або надати інформацію про її рідних, прохання звернутися до відділу розслідування ДТП у м. Житомирі за адресою: Старий бульвар, 5/37, кабінет № 1 або до Новоград-Волинського МВ УМВС України в Житомирській області за телефоном (04141) 5-22-25 або на спецлінію 102.

n 2801152655

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Последнее изменение Среда, 28/01/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework