Двоє рятувальників Житомирщини отримали відзнаки МВС України

  20 січня на апаратній нараді в Управлінні ДСНС України у Житомирській області отримали свої нагороди двоє рятувальників.

  За вагомі особисті досягнення у службовій діяльності, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, ініціативу, бездоганну дисципліну, високий професіоналізм та за результатами роботи за рік, відомчу заохочувальну відзнаку Міністерства внутрішніх справ України отримав підполковник служби цивільного захисту Олексій Гераймович, заступник начальника 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини (м. Коростень).

  Упродовж року під його керівництвом успішно ліквідовані складні пожежі, зокрема, і масштабні пожежі в екосистемах. Крім того, з 2003 року Олексій Гераймович особисто налагодив співпрацю з іноземними колегами з Норвегії та Великобританії для покращення матеріально-технічної бази підрозділів Коростенського зведеного загону з гасіння складних пожеж та обміну досвідом роботи. У підсумку, за його сприяння рятувальники отримують гуманітарну міжнародну допомогу – пожежні автоцистерни, бойовий одяг, апарати для роботи в непридатному для дихання середовищі.

  Також цінний подарунок – годинник від Міністерства внутрішніх справ України цього дня отримав водій 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини з м. Овруч сержант служби цивільного захисту Віталій Погородній. За його плечима участь у ліквідації складних лісових та торф’яних пожеж, пожеж у житловому секторі, відмінні спортивні досягнення у Чемпіонаті Житомирської області з пожежно-прикладного спорту.

kk210120106 2

kk210120106 3

kk210120106 4

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

       

 

Последнее изменение Вторник, 21/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework