×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському чоловік організував своєрідний «бізнес»: викрадав у містян свійські тварини та спродував їх на місцевому ринку

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернулась 32-річна місцева жителька. Жінка розповіла, що вночі до її господарства пробрався невідомий та викрав два дорослих кролі.

Тваринки, який дбайливо доглядала господиня, вартували майже на 1000 гривень.

Про це повідомляють у Новоград-Волинському МВ УМВС України в Житомирській області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Провівши низку спеціальних заходів, правоохоронці встановили, що до крадіжки міг бути причетний місцевий нероба. Відтак, направились до його місця проживання. Там і застали 44-річного підозрюваного, який саме повернувся з місцевого ринку. За свідченнями очевидців, він щойно продав там викрадену живність.

З’ясувалося, що крадіжку чоловік спланував заздалегідь. Дочекавшись, поки господарі полягають спати, безперешкодно потрапив на подвір’я і викрав з кліток кролів.

Чоловік розповів, що уранці поніс тварин на ринок і продав обох за «акційною ціною» - усього 400 гривень, а гроші планував витратити на спиртне.

Наразі слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання від штрафу до позбавлення волі до 3 років.

n 2801152658

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework