×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському прощалися з воїном АТО підполковником Василем Карпенком

27 січня 2015 року, щоб провести в останню дорогу, попрощатися із справжнім патріотом, заступником командира 10-го окремого мотопіхотного батальйону, підполковником Карпенком Василем Васильовичем,

в Будинку офіцерів зібралися представники міської і районної влади, громадсько-політичних організацій, військові побратими, рідні та близькі загиблого героя та просто небайдужі новоград-волинці.

Як повідомляють у відділі інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради, Василь Карпенко родом із м. Овруч Житомирської області, проте саме у Новограді-Волинському він присвятив своє життя військовій справі. Довгий час був командиром окремого батальйону радіаційного, хімічного та біологічного захисту. Після оголошення першої хвилі мобілізації та формування 10-го батальйону територіальної оборони Житомирської області (зараз – 10-й окремий мотопіхотний батальйон), добровольцем прийшов підтримати земляків у боротьбі проти агресора. Завдяки своєму великому життєвому та військовому досвіду проводив бойову підготовку новобранців, багато чого зробив для інформування батальйону.

Під час антитерористичної операції на Сході України, виконував свій військовий обов’язок в Херсонській області, на Арабатській стрілці, в с. Чонгар… та героїчно загинув 17 січня 2015 року у бою під Докучаєвськом (Донецька область).

Поховали героя на міському кладовищі по вулиці Чехова, в секторі для почесних поховань «Алея слави». У нього залишилася дружина та дві дорослі доньки.

У пам’яті тих, хто був знайомий з Василем Карпенком, він назавжди залишиться гідним прикладом офіцерської честі та доблесті.

n 2801152660

n 2801152660

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework