×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині добігає кінця сезон полювання: На порушників правил накладено 34 817 грн. штрафів

На Житомирщині добігає кінця сезон полювання на хутрову дичину та на копитних тварин.

- З наступного місяця полювати дозволено на хижаків: вовка, лисицю та єнотовидного собаку, а також на куницю та бобра, - на цьому наголосив завідуючий сектором мисливського господарства Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Роман Логвінчук в ході семінарського заняття з державними районними мисливствознавцями.
Про це повідомляє прес-служба ЖОУЛМГ.
До участі у заході було запрошено першого заступника начальника Державної екологічної інспекції в області Руслана Антонюка та державних екологічних інспекторів.
- Впродовж минулого року спеціалістами управління та підвідомчих підприємств проведено понад 1300 рейдів з охорони державного мисливського фонду від порушників правил полювання, - повідомив Роман Логвінчук в ході обговорення питання про боротьбу з браконьєрством на території області. - Таким чином виявлено 159 порушень, вилучено 14 одиниць мисливської вогнепальної зброї. На порушників правил полювання накладено 34 817 грн. штрафів, фактично понад 90% штрафів уже сплачено.
Найчастіше порушники проводять полювання без належних документів, у забороненому місці, в заборонений час або забороненими знаряддями та способами. В останні роки спостерігається різке зростання масовості браконьєрів та їхньої технічної озброєності. Так, браконьєри застосовують прилади нічного бачення, супутниковий зв'язок, комп'ютери, прилади навігації, електронні манки, швидкострільні карабіни, автомати, глушники, сучасні автомобілі підвищеної прохідності, квадроцикли, снігоходи та інше.
Учасники семінару обговорили і можливість проведення спільних заходів щодо здійснення дієвого державного контролю за станом охорони, використання, відтворення тваринного світу та додержанням вимог природоохоронного законодавства при проведенні обліків диких тварин та формуванні проектів лімітів їх добування.

n 2801152661

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework