Протягом доби правоохоронці Житомирщини викрили шістьох крадіїв

  Гроші, мобільні телефони, електроприлади, побутова техніка та велосипеди – причетних до крадіжок цих речей встановили поліцейські Житомирщини протягом 20 січня. Тривають досудові розслідування.

   Так, увечері на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 61-річної жительки Коростенщини про спробу крадіжки з її домоволодіння. Зі слів заявниці, невідома жінка проникла до її господарського приміщення та намагалася викрасти звідти пральну машину, проте власниця вчасно помітила молодицю та викликала поліцію.

  Непроханим гостем виявилася 33-річна жителька району. Як з’ясувалося згодом, кілька років тому жінка вже притягувалася до відповідальності за аналогічний злочин, нині ж слідчі Коростенського відділення поліції з’ясовують усі обставини вже нової події.

  Схожий інцидент стався і на Любарщині. Там правоохоронці встановили причетного до викрадення бензокоси однієї з жительок району. Ним виявився 33-річний односельчанин заявниці. Як згодом з’ясували поліцейські, чоловік проник до території чужого домогосподарства та викрав агрегат із прибудови, двері якої не зачиняються.

  Ще кількох причетних до крадіжок викрили правоохоронці Житомирського відділу, Пулинського та Радомишльського відділень поліції. Нині ж слідчі продовжують встановлювати обставини по усім зазначеним фактам.

  Правова кваліфікація подій – ст. 185 (Крадіжка) КК України. Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 6 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 24/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework