×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

За телефоном «гарячої лінії» можна дізнатися адреси найближчого захисного пункту

1180 захисних споруд (бомбосховища та протирадіаційні укриття) є на території Житомирської області.

За дорученням голови облдержадміністрації Сергія Машковського, зараз проводиться їх інвентаризація для визначення стану готовності та необхідності проведення додаткових заходів.

Про це йшлося сьогодні, 28 січня, під час засідання оперативного штабу щодо вжиття заходів із запобігання терористичним проявам та виникненню інших надзвичайних ситуацій на території Житомирської області, - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Керівник області Сергій Машковський акцентував на забезпеченні посиленої охорони стратегічних об’єктів (мости, залізниця, дамби та ін.), а також інформуванні громадськості про найближчі адреси захисних споруд і першочергові дії при виникненні надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, з цією метою облдержадміністрацією підготовлено пам’ятки на випадок виникнення надзвичайних ситуацій, які будуть розміщені у ЗМІ, транспорті, біля під’їздів, у місцях масового скупчення людей.

Посилені заходи безпеки будуть проведені у Житомирі як обласному центрі і густонаселеному пункті.

Інформуємо, що після узагальнення всієї інформації про наявність бомбосховищ у м. Житомирі за телефоном цілодобової «гарячої лінії» (475-101) кожен зможе дізнатися адресу найближчого захисного пункту.

n 2801152662

n 2801152662

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework