Понад 10 тисяч гривень зібрали під час благодійного розпродажу суконь, блуз та спідниць у Житомирі. ВІДЕО

  У Житомирі розпродають сукні. Гроші передадуть на ліки для дітей із інвалідністю.

  Понад 10 тисяч гривень зібрали під час благодійного розпродажу вбрання на підтримку дітей із інвалідністю, які влаштували житомирські волонтери.

  За словами організаторки розпродажу Олени Легенчук, благодійний розпродаж одягу розпочався 20-го грудня і триватиме до 8-го лютого. Гроші планують передати благодійному фонду "Місія в Україну" на придбання ліків для дітей.

  Організаторка розпродажу одягу на підтримку дітей з інвалідністю Олена Легенчук розповіла, що ідея розпродажу одягу її власна, бо в неї дуже великий гардероб. Є одяг, який вона одягала лише один раз. А є речі, які принесли інші пані. "Вони принесли вечірні сукні, блузи, джинси, повсякденні. Серед них дизайнерські і брендові. І більшість – в ідеальному стані. Ну, ми оцінюємо, скидаємо до 60 відсотків від покупки. Тобто ціна дуже символічна. Найдорожча річ – норкова шуба. Її ми ще не продали. Вона коштує 35 тис. гривень. Це єдиний такий дорогий лот, а так ціни від 900 до 500 гривень. І ці кошти, які ми сьогодні збираємо, передаємо до благодійного фонду "Місія в Україну" на придбання ліків", - розповіла Олена Легенчцук.

  Житомирянка Світлана Ярмолицька: "Дуже класна ініціатива. Я точно знаю, що ці кошти підуть до благодійного фонду, я дуже гарно знаю Олену. І ми купили собі сукні на корпоратив, дуже гарні, якісні".

  Житомирянка Ірина Рибачок: "Я придбала у салоні спідничку і кофту. Покупкою дуже задоволена. І взагалі хочеться допомагати. Придбати тут не просто річ, а допомогу. І до того ж ти розумієш, що кошти підуть не на виручку магазину, а хворим діткам".

  Житомирянка Світлана Ярмолицька: "Я як мама дитини з інвалідністю дуже ціную такий вид допомоги. У моєї дитини наслідки цитомегаловірусної інфекції. Ми щомісяця багато витрачаємо на ліки. І це стосується і основного діагнозу і коли дитина просто захворіє. І саме "Місія в Україну" нам допомагає"

  Менеджерка зав’язків із громадськістю "Місії в Україну" Тетяна Грасюк: "Сьогодні місія опікується близько 600-ма родинами, які виховують дітей з інвалідністю. Ці дітки отримують різні види допомоги. Це і за гуманітарною програмою, і за програмою реабілітації. І до нас звертаються батьки, у яких дітки з важкою інвалідністю, і їх потреба в медикаментах дуже велика. Тому дуже важливо зробити для цих родин можливим придбання ліків. Зазвичай, ми закуповуємо їх і передаємо сім’ям. А саме Олена Легенчук не перший раз виступає волонтеркою і благодійником для діток з особливими потребами"

  Олена Легенчук: "Зібрані гроші дійсно підуть до "Місії в України" на придбання ліків. Розпродаж триватиме до 8-го лютого. А далі речі, які залишаться, ми передамо до благодійного фонду, який опікується дітьми сиротами".

 Автор сюжету Антоніна Тугас

Джерело: suspilne.media

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Пятница, 24/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework