У справі загибелі в ДТП житомирської акторки Марини Поплавської суд виніс вирок водієві автобусу: 5 років з іспитовим терміном

  Суд виніс вирок водієві автобусу Neoplan Михайлу Манюку, який вранці 20 жовтня 2018 року на трасі Київ-Чоп поблизу села Мила Київської області допустив зіткнення з напівпричепом DAF.    Тоді у результаті ДТП загинула житомирська акторка Марина Поплавська, ще п’ятеро акторів «Дизель шоу» отримали травми середньої тяжкості.

   Про це повідомляє zhitomir.info.

  Згідно з ухвалою Києво-Святошинського суду Київської області від 13 січня 2020 року, оприлюдненою в Єдиному державному реєстрі судових рішень, водія автобуса визнали винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст. 286 ККУ) і призначили покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років, проте суд звільнив його від відбування покарання, встановивши іспитовий термін 3 роки. Також підсудного позбавили права керувати транспортними засобами на 3 роки.

  Крім того, суд задовольнив цивільні позови потерпілих по справі: загалом Михайло Манюк має сплатити потерпілим 1,23 млн грн моральної та матеріальної шкоди. Чотирьом потерпілим, які отримали травми, – по 20 тис. грн моральної шкоди, одному потерпілому, який отримав травми, – 30 тис. грн моральної шкоди та 647,9 тис. грн матеріальної шкоди.

  Сестрі загиблої Марини Поплавської винуватець трагічної ДТП має сплатити 475 тис. грн моральної шкоди, - зазначає zhitomir.info.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сестра Марини Поплавської не бачить сенсу у проведенні концерту її імені та не розуміє тих, хто влаштовує піар чи танці на кістках

Колеги відомої житомирської гумористки опублікували сім фактів про Марину Поплавську

 

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Пятница, 24/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework