На Бердичівщині староста однієї з об’єднаних громад виявився браконьєром

  На жаль, в Україні люди не звикли берегти природу, нераціонально використовуючи її багатства.

  «Вони масово вирубують дерева, забруднюють навколишнє середовище, знищують рослинний і тваринний світ не думаючи про те, що залишать по собі своїм дітям та онукам, адже не все у цьому світі вимірюється грошима», ― розповідає berdichev.biz.

  Особливо прикро, що за порушеннями діючого законодавства досить часто стоять шановані люди, які знаходяться при владі але перестали служити інтересам народу, дбаючи лише про власну вигоду та добробут.

  Черговий скандал розгорається в Бердичівському районі навколо виконуючого обов’язки старости об’єднаної територіальної громади. Від одного з представників громадської організації «Мисливський клуб Блазер» надійшла інформація про те, що на території мисливських угідь даної організації затримано групу браконьєрів, які не маючи при собі відповідних документів незаконно полювали на тварин.

  Найбільш вражаючим є те, що одним з учасників та організаторів даної злочинної групи був… в.о. старости Скаківського старостинського округу Гришковецької ОТГ. Син якого, як повідомлялося раніше, будучи інспектором Управління поліції охорони з фізичної безпеки в м. Києві, на Різдво в Половецькому прострелив ногу односельчанину.

Іван ФЕДОРОВ

Новини Житомира

       

Последнее изменение Воскресенье, 26/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework