Як житомирський ПП «Шеріфф» обдурив пасажирів, прикриваючись міськрадою

 Нещодавно в деяких житомирських маршрутках з’явилися так звані роз’яснення, де йдеться про те, що квиток з валідатора видається лише під час оплати банківською картою чи транспортною картою.

  «Валідатор, який друкує квиток, фактично діє тільки після валідації банківською або транспортною картою. Готівковий облік ведеться як і раніше, відривними білетами, які є у водія», - йдеться у оголошенні ― розповідає zt.20minut.ua.

  Крім того, в роз’ясненні також йдеться про те, що у маршрутному таксі немає кондуктора, тому квиток потрібно брати самотужки, попросивши його у водія.

  Безумовно інформація, яку спочатку розвісили по маршрутках, а пізніше розширили у мережі Фейсбук, наробила галасу.

  Журналісти редакції «20 хвилин» вирішили дізнатися у заступника міського голови Олександра Шевчука детальніше про ці роз’яснення:

 «Це була ініціатива ПП «Шеріфф» і він має зняти це все. Підпокровний коментує, що він цього роз’яснення не робив».

  Після отриманої інформації від Олександра Шевчука, зв’язуємося з тим самим ПП «Шеріфф», які живуть за своїми правилами та беруть на себе повноваження міської влади, проте говорити з нами не хочуть. На пропозицію визначити зручний час для отримання коментаря, отримуємо відповідь: «Не буду нічого визначати, як зателефонуєте і буде час, будемо говорити».  Із приємного: були внесені зміни до проєкту рішення виконкому щодо встановлення нових тарифів. Відтепер вартість проїзду для школярів становить 3 грн  готівковою та безготівковою формою оплати без обмежень у часі.

kk270120143 3

Лера Наумова

Новини Житомира

       

Последнее изменение Понедельник, 27/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework