Обласний військовий шпиталь у Бердичеві – один із кращих в Україні. ВІДЕО

  Про це під час нещодавнього робочого візиту до Житомира заявила міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда, передає сайт Житомирської обласної державної адміністрації.

 

  Високопосадовець зазначила: «Буду зосереджувати свої зусилля на розвитку Бердичівського шпиталю. Це один із військових шпиталів, який буде отримувати фінансування за медичні послуги та увійде до другої хвилі реформи охорони здоров’я». Допомога держави з фінансуванням закладу дійсно не завадить, говорить головний лікар госпіталю, заслужений лікар України Павло Журбенко.

   Разом з тим приємно, що робота закладу була так високо оцінена міністром Оксаною Колядою, продовжує керівник госпіталю.

  Лише за останній рік у закладі пройшли курс реабілітації понад 1800 учасників АТО, щороку кількість пацієнтів зростає, адже війна, на жаль, триває. Житомирський обласний шпиталь - в числі небагатьох госпіталів України, де запроваджено програму комплексної реабілітації учасників АТО.

  Надалі в обласному госпіталі планують розширювати спектр послуг, аби повертати захисників України до повноцінного життя.

Репортаж Інни Плесної, trkvik.tv

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework