Бердичівські артилеристи – переможці чемпіонату ОК «Північ» з футзалу

  Вони змінили військову форму на спортивну, аби показати, що бити «точно в ціль» уміють не тільки зі зброї. На базі бердичівського Палацу спорту протягом 21-24 січня проходив чемпіонат оперативного командування «Північ» з футзалу, у якому взяли участь 10 команд з різних військових частин.

 

  Команди військовослужбовців були поділені на дві групи, переможці в кожній зустрілись у фіналі. І змагались за перше місце військові спортсмени регіонального центру радіоелектронної розвідки із частини А2622 (м. Чернігів) та бердичівські артилеристи. Запекло, стрімко та напружено пройшов цей матч. Відчувалось, що грають військові, бо й свої ворота надійно захищали і по суперницьким влучно били. Вже у першому таймі бердичівські військові «вкотили» чергнігівцям три м’ячі, пропустили у свої тільки один.

   Ще більш напруженою стала гра після перерви. Хоч як не намагались гості з Чернігова втримати свої ворота, а четвертого гола «зловили» невдовзі після початку другого тайму. Глядачам можна було б уже і розслабитись, адже час гри потроху добігав кінця, рахунок був 4:1 на користь наших артилеристів… Однак… Однак несподівано гострі атаки – і два суперницькі м’ячі майже один за одним поцілили у сітку бердичівлян. Рахунок 4:3 – невже може бути нічия, або й того, гірше – поразка господарів? Відповідь не забарилась.

  На останніх хвилинах фінального матчу команда 26-ї артилерійської бригади довела свій рахунок до семи забитих противникам голів. Перемога!

  Учасників чемпіонату з футзалу вітають з військовим оркестром та запальними піснями від бердичівських артистів.

  Також у церемонії нагородження беруть участь голова міської Асоціації з футзалу, помічник народного депутата України, представники оперативного командування «Північ» та місцеві посадовці.

  Отож, третє місце в чемпіонаті посіли спортсмени Новоград-Волинської 30-ї окремої механізованої бригади. «Срібло» на змаганнях завоювали військові з Чернігова, частина А2622. А переможцями турніру стали бердичівські артилеристи.

  В лютому артилеристи змагатимуться у першості з футзалу серед команд Сухопутних військ України. І шанси на перемогу в них дуже високі.

Репортаж Інни Плесної

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework