Смертельна ДТП з відомою львів'янкою на Житомирщині: поліція шукає свідків

  Відома львів'янка, власниця клініки естетичної медицини Genesis Соломія Островська загинула у ДТП на Житомирщині 19 січня. Жінка поверталася із гірськолижного курорту на власному авто і зіштовхнулася із вантажівкою.

  Соломія Островська на своєму Nissan Juke виїхала на зустрічну смугу та врізалася у тягач "Volvo" з напівпричепом. Через майже десять днів після аварії поліція просить ймовірних свідків відгукнутися, - зазначає 24tv.ua.

  У нацполіції просять зголоситися водіїв, які могли проїжджати повз і зафіксувати момент ДТП на реєстратор.

  Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою:

  м. Житомир, Старий Бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію "102",
– йдеться у заяві поліції.

  Соломія Островська на Nissan Juke врізалася у вантажівку / фото: npu.gov.ua

  Що відомо про Соломію Островську?25-річна львів'янка, засновниця і головна менеджерка клініки Genesis Esthetic Clinic. У 2019 отримала нагороду на премії ТОП-50 успішних жінок Львівщини.

  Вона також заснувала і керувала проектами WoW Conference, Mounirproducts.ua, Seamless1 UA.Вищу освіту Островська здобула на факультеті міжнародних відносин у Львівському національному університеті імені Івана Франка.

  Реакція знаменитостей на загибель Островської

  Однією з перших на смерть Соломії Островської відреагувала українська ведуча Ольга Фреймут. Вони були подругами.

  "Пішла з життя моя близька подруга – Соломія Островська. Частина мого серця пішла з нею. Не вірю. Буду сумувати до кінця моїх днів. Вона була неземна, занадто ідеальна, щоб бути правдою. Співчуваю рідним Соломії", – написала Фреймут на своїй сторінці в Інстаграмі.

  Журнал RiaUkraine, який вніс Островську до найуспішніших жінок Львівщини, також висловив співчуття її рідним та близьким.

Новини Житомира

 



Последнее изменение Пятница, 31/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework