У Бердичеві буде створено електронний реєстр територіальної громади

   Перше у новому році засідання виконкому в Бердичеві розпочалось із вручення міським головою Василем Мазуром подяки голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми голові громадської організації «Стимул» Юрію Яремчуку за сумлінну працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди 10-річчя створення міської організації інвалідів-візочників «Стимул».

  Далі присутні перейшли до порядку денного, перше питання якого стосувалося створення Реєстру територіальної громади міста Бердичева.

 

  Начальник відділу з питань державної реєстрації Ірина Пилипака поінформувала про те, що від моменту створення до очолюваного нею відділу звернулось понад 29 тисяч осіб із 75-ти проживаючих у Бердичеві.

  Реєстр територіальної громади допоможе зменшити черги у Центрі надання адміністративних послуг, а установи та організації зможуть обмінюватись необхідною інформацією, фактично, без участі громадян, підкреслила доповідач.

  Також наприкінці свого виступу Ірина Пилипака наголосила на необхідності активізації роботи управителів будинків та ОСББ з підготовки картотеки своїх мешканців та передачі цих картотек до очолюваного нею відділу до завершення першого кварталу 2020-го року.

  Репортаж Інни Плесної

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 31/01/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework