На Житомирщині двоє хлопців жорстоко побили таксиста

  Вже неодноразово у стрічках новин на українських телеканал, інтернет-сайтах та газетах звучала інформація про напад на таксиста в тому чи іншому місті або містечку.

   Лише кілька місяців тому всіх сколихнула новина про вбивство таксиста у Києві. Та що там казати, у листопаді 2019 року у Бердичеві пасажир шнурком душив 50-річного таксиста. Тоді чоловікові вдалося звільнитися, запобігти втечі нападника та навіть викликати поліцію.

  Тепер же знову з’явилася інформація про черговий напад на водія бердичівської служби таксі. У соціальній мережі "Фейсбук" бердичівлянка Ольга Новаковська розмістила шокуючу інформацію про те, що її чоловіка, який працює таксистом у четвер ввечері було жорстоко побито. Крім того, за її словами, нападники ще й намагалися викрасти автомобіль.kd31011921 1

  Жінка просить допомоги у бердичівлян, які, можливо, щось бачили або чули, аби знайти кривдників.

  Офіційний коментар від представників правоохоронних органів з’явився дещо згодом. Поліція підтвердила, що даний інцидент мав місце і що, дійсно, того ж дня до чергової частини надійшло звернення від місцевого жителя 1980 року народження.

  У ході проведеної перевірки дійсно було встановлено, що близько 21-ї години вечора біля одного із бердичівських кафе бердичівлянин-заявник і два чоловіки конфліктували на грунті особисто неприязних відносин. Результатом такого конфлікту стали нанесення заявнику тілесних ушкоджень.

  Відомості про події внесені до ЄРДР, попередня правова кваліфікація - ст. 125 («Умисне легке тілесне ушекодження)» ККУ.

  Проведеними оперативними заходами осіб поліція осіб, причетних до інциденту. Досудове розслідування триває.

Джерело: rio-berdychiv

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Понедельник, 03/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework