На Житомирщині представник військово-лікарської комісії вимагав гроші з пораненого військовослужбовця ООС

  Служба безпеки України затримала представника військово-лікарської комісії Житомирського військового шпиталю на вимаганні грошей з учасника операції Об’єднаних сил.

   Посадовець вимагав 1000 американських доларів з військовослужбовця Збройних Сил України, який отримав поранення ноги під час виконання службових обов’язків. За вказану суму лікар обіцяв чоловіку сприяння в отриманні направлення для проходження медико-соціальної експертної комісії для визначення групи інвалідності. Хоча військовий мав на це законне право.

  Правоохоронці затримали фігуранта справи у робочому кабінеті під час одержання всієї суми неправомірної вигоди.

  Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. 

  У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, тривають слідчо-оперативні дії для встановлення інших ймовірних фактів протиправної діяльності затриманого. 

  Викриття зловмисника проводилось спільно зі слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області.

kk0302209 2

kk0302209 3

kk0302209 4

Пресгрупа УСБ України в Житомирській області

Новини Житомира

       

Последнее изменение Понедельник, 03/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework