У Житомирі військовослужбовець Щербина власноруч переобладнав нежитлове приміщення на «омріяну квартиру»

  Сім’я військовослужбовця, учасника  АТО/ООС Святослава Щербини вже має омріяне житло у Житомирі. 17 років сім‘я в складі чотирьох осіб проживала в гуртожитку Міністерства оборони України. Однак «омріяним» його військовий зробив власноруч. Каже, що не без підтримки друзів, батьків та родичів.

   « Це для нас омріяне житло. Тут не було ні стін, ні газу,  ні води, ні каналізації…. Тут не було ні вікон, ні дверей. Все робилося з нуля……», -  розповідає  Святослав Щербина.

  Двокімнатну квартиру житловою площею 30,93 кв. м сім’ї військовослужбовця надано рішенням виконавчого комітету міської ради від 17 липня 2019 року.  Зазначене приміщення  знаходилося  раніше на балансі  ВЖРЕПу №14, не мало комунікацій - водопостачання, каналізації та опалення.  Військовий власними силами зробив переобладнання нежитлового приміщення під житлове. 30 січня 2019 року члени виконавчого комітету прийняли відповідне рішення і дозволили військовому провести реконструкцію нежитлового приміщення.

  Як зазначив  міський голова Сергій Сухомлин,  подібних квартир у Житомирі декілька. Сьогодні в них живуть сім‘ї військових, які найбільше потребували покращення житлових умов. У людей є бажання  «вкладати свої сили» в переобладнання, і міська влада йде тут назустріч.

   В свою чергу, військовий висловив вдячність міському голові за допомогу захисникам, що відстоюють незалежність на сході України.

   «Хочу подякувати міському голові за те, що у важку хвилину він приїжджав у зону АТО з подарунками та привітаннями з Житомирщин», - відзначив полковник ЗСУ.

   Військовий служить в Збройних Силах України з 1998 року, нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеню, виховує з дружиною двох дітей.

Пресслужба міської ради

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Вторник, 04/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework