Збив та покинув помирати: нічна трагедія в Бердичеві

  Вночі 3 лютого на вулиці м. Бердичева під колесами автомобіля загинув житель району. Водій, який вчинив наїзд на пішохода, з місця події поїхав геть.

 

  Поліцейські розшукали керманича та його транспортний засіб. Нині триває досудове розслідування.

  Попередньо, 3 лютого близько 00:30 по вул. Ніни Сосніної водій автомобілем травмував пішохода та одразу ж поїхав геть. Від отриманих тілесних ушкоджень 46-річний житель с. Бистрика загинув.

  Поліцейські опитали свідків та очевидців події, а також вилучили з місця ДТП слідову інформацію та інші речові докази.kd03021924 1

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Правоохоронці розпочали заходи щодо встановлення особи та розшуку водія-учасника ДТП та транспортного засобу.

У результаті уже за кілька годин поліцейські встановили керманича, 30-річного бердичівлянина. Також правоохоронці вилучили автомобіль «Mitsubishi Galant», що знаходився у гаражі, з характерними для ДТП пошкодженнями.

 

Нині триває подальше встановлення всіх обставин події та вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу. Відповідно до чинного законодавства йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Поліцейські звертаються до водіїв: якщо ви стали учасником автопригоди, у жодному разі не залишайте місце її вчинення. Тим більше цього не можна робити, якщо є постраждалі. Адже часто життя людини можливо врятувати найменшим – хоча б своєчасним викликом допомоги.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework