У зоні ООС загинув військовий з Баранівки: попередня версія – необережне поводження зі зброєю

  В зоні ООС 4 лютого загинув військовий з Баранівки Олександр Свінціцький. Попередня причина смерті – необережне поводження зі зброєю. У чоловіка залишилась мама та сестра.

  Про це повідомляє Житомир.info з посиланням на читачів.

  За словами сусідів, Олександр обіцяв мамі приїхати в лютому, допомогти по господарству. Старший брат Олександра розбився в ДТП, а батько помер менше року тому.

  Голова Баранівської РДА Іван Туровський розповів Житомир.info, що попередня причина загибелі чоловіка – необережне поводження зі зброєю.

  «Хлопець 1983 року народження. Підписав контракт з 72 бригадою, це Білоцерківська бригада, вони зараз в зоні ООС, стояли десь в районі Золотого, але точно не знаю. Причини загибелі – необережне поводження зі зброєю. Вчора ввечері його завезли в Сєвєродонецьк на розтин, там будуть встановлювати остаточні причини смерті. Нібито, це не бойові втрати, мені сказали, що необережне поводження зі зброєю. У нього залишилась мама, він з нею в Баранівці жив. Батько помер рік тому. А старший брат загинув в ДТП ще раніше. Ще є сестра, вона в Києві працює», – розповів голова Баранівської РДА Іван Туровський.

  За словами голови РДА, в Олександра це був вже другий контракт.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 06/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework