Володимир Ширма: «Поліклінічне відділення онкодиспансеру має запрацювати з квітня поточного року»

  Поліклінічне відділення обласного онкологічного диспансеру, що буде розміщуватись в новий прибудові, має запрацювати у квітні поточного року.

  Про це розповів 5 лютого голова обласної ради Володимир Ширма ― передає oz.zt.gov.ua з посиланням на прес-центр Житомирської ОДА.

  «За два роки у закладі зведено нову прибудову, де повністю виконано роботи з термосанації. Також повністю утеплили й головну будівлю диспансеру. У новобудові вже підведено всі комунікації, зокрема система опалення, каналізація, вентиляційна система, електропостачання тощо. Завершуються ремонти у кімнатах. Повністю закінчити всі ремонтні роботи та роботи з облаштування приміщень прибудови планується наприкінці березня – початку квітня. І тоді заклад розпочне приймати пацієнтів вже у новому приміщенні. А до кінця цього року завдяки фінансуванню Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету маємо повністю завершити реконструкцію та облаштування всіх відділень стратегічно важливого для Житомирщини медичного комунального об’єкту», - поінформував голова обласної ради.

  За проєктом у добудові, окрім поліклініки, будуть працювати операційно-амбулаторне, ендоскопічне та хіміотерапевтичне відділення. У цілому на роботи з реконструкції онкологічного диспансеру спрямовано з обласного бюджету майже 30 млн грн, з яких майже 10 млн грн – на проведення термосанації, решта коштів – на зведення та облаштування прибудови.

  Також очільник депутатського корпусу розповів про ремонтні роботи приміщення для комп’ютерного томографа, що тривають в обласній дитячий клінічній лікарні.

  «Нове медичне обладнання заклад отримав від уряду Японії як благодійну допомогу. Для КТ наразі ремонтують відповідне приміщення. Там вже встановлено кондиціонери, підведена електрика тощо. На ремонтні роботи спрямовано з обласного бюджету майже 2,5 млн грн, і попередньо завершити роботи планується всередині березня цього року», - зазначив Володимир Ширма.

kk07022051 2

kk07022051 3

kk07022051 4

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 07/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework