У Брусилівському районі за крадіжки чоловіка засуджено до позбавлення волі строком на 3роки і 2 місяці

    Коростишівською місцевою прокуратурою здійснено публічне обвинувачення у справі щодо скоєння місцевим жителем низки крадіжок.

    За результатом розгляду справи вироком Брусилівського районного суду місцевого жителя визнано винним у скоєнні злочинів за ч. 2, 3 ст. 185 КК України (таємне викрадення чужого майна, вчинене повторно, поєднане з проникнення у житло) та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки 2 місяці.

    Так, раніше неодноразово (4 рази) судимий за злочини майнового характеру, 43-річний місцевий житель в одному із сіл Брусилівського району повторно скоїв декілька крадіжок.

Зокрема, у серпні 2017 року, а потім у січні 2019 року, разом із своєю спільницею (наразі вироком суду засуджена до 3 років позбавлення волі з іспитовим строком на 1 рік 6 місяців) проникав на подвір’я домогосподарств, звідки викрав побутову техніку та інше майно власника. Усі викрадені речі він збув, а гроші витратив на власні потреби.

    Крім цього, зловмисник скоїв низку крадіжок у Житомирському районі із дачних будинків. Справу щодо цих кримінальних правопорушень  продовжує розглядати Богунський районний суд міста Житомира.

Коростишівська місцева прокуратура

Новини Житомира

 

Последнее изменение Пятница, 07/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework