На Житомирщині за добу на пожежах виявлені троє загиблих громадян. ФОТО

  10 лютого о 04:05 на пункт зв’язку 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Лугини надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в с. Літки. По прибуттю чергового відділення вогнеборців з’ясувалося, що через пізнє виявлення пожежі майже вся дерев’яна оселя була охоплена вогнем, а дах вже впав в середину.

   Зі слів сусіда, який виявив пожежу, в оселі могли знаходитися люди. Чоловік намагався зайти в будинок та вогонь у веранді відрізав йому шлях.

  Начальник караулу залучив для підвозу води ще одну автоцистерну, оскільки під час гасіння вітряна погода сприяла повторним загорянням. О 04:35 пожежу локалізовано. На підлозі у веранді фахівці ДСНС виявили тіло 60-річної співмешканки власника, далі на порозі між кімнатами – загиблого 43-річного власника. О 06:15 пожежу ліквідовано.

  На ліквідацію надзвичайної події залучалося 7 чоловік особового складу та 2 пожежні автомобілі.

  Цієї ж доби в с. Високе Черняхівського району під час займання в приватному будинку селяни виявили 88-річного господаря без ознак життя. Загиблий пенсіонер знаходився на підлозі кухні, де і був осередок пожежі. Там на площі 2 кв.м тліли домашні речі. Спільними зусиллями сусідів та вогнеборців менш ніж за пів години займання ліквідовано. 

  Усі обставини та причини виникнення горіння в обох випадках наразі встановлюються.

IMG 3170

IMG 3171

IMG 3172

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 10/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework