На Житомирщині врятували чоловіка, який провалився в крижану річку

  11 лютого до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Квітневе Попільнянського району на річці Унава провалився під лід чоловік.

  Про це повідомляє ДСНС України у Житомирській області

  Постраждалий рибалка, опинившись у крижаній водоймі, одразу почав гукати на допомогу. На річці в цей час він був один. Лише через півгодини його помітила випадкова перехожа, яка й викликала рятувальників.

  Вже за 10 хвилин рятувальники прибули до місця події. Вони встановили, що потопаючий чоловік знаходиться у проломі на відстані 50 м від берега. На гумовому човні вони підібрались до місця пригоди. Товщина криги складала близько 4 см, тому бійці ДСНС не плили, а ковзали по льоду. Вони проклали від човна до пролому штурмову драбину, по якій витягнули потопаючого та поклали в плавальний засіб. З берега інші рятувальники мотузкою  підтягнули човен з врятованим.

  На суші потерпілого укутали ковдрами для обігріву та на ношах передали до карети «швидкої». Із попереднім діагнозом «загальне переохолодження тіла» 50-річного постраждалого госпіталізовано до Попільнянської центральної районної лікарні.

kk13022099 2

kk13022099 3

Новини Житомира

       

Последнее изменение Четверг, 13/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework