У лісі неподалік Житомира з'явилася Ейфелева вежа. ФОТО

  Якщо хтось дуже хоче провести День закоханих біля Ейфелевої вежі, але з якихось причин не може саме в цей день відвідати Париж – тоді Вам до Зарічанського лісгоспу!

 

  Бо на подвірї цього підприємства напередодні дня Святого Валентина спорудили пропотип французької знаменитості. До слова, виглядає вона досить ефектно, до того ж в темну пору ще й підсвічується.

  - Варто зазначити, що в Зарічанському лісгоспі належну увагу приділяють просвітницькому та рекреаційному напрямку, - каже начальник відділу лісового господарства, охорони та захисту лісу Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства Валентин Венгерчук. - Дітей, котрі приходять сюди на екскурсію до лісового розсадника, щоб побачити, як народжуєтьсяя ліс, чекають ще й цілі лісові галявини з різноманитними казковими героями. Крім того, всі межові знаки та аншлаги в лісових масивах цього лісгоспу не лише відповідають вимогам, а й естетично привабливі, відтак милують око відвідувачів лісу.

  Заради справедливості зауважимо, що є на території підприємства і обєкти, котрі змушують не тільки дітей, а й дорослих памятати нашу історію та задуматися про сьогодення. Колишню трибуну перед плацом (в недавньому минулому на цій території розміщувалася військова частина) лісівники напівжартома-напіввсерйоз перетворили в «руїни Херсонесу».

  Є тут і справжній мурал, створений донькою одного із працівників підприємства. А влітку розцвітає безліч квітів. Ініціаторм усіх цих «малих архітектурних форм» є директор лісгоспу Василь Зарічний, котрий переконаний, що не лише в людині, а й навколо неї усе має бути прекрасним.


Наталія Горай, прес-служба Житомирського ОУЛМГ

Последнее изменение Пятница, 14/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework