До української «Книги успіхів» увійшли історії про досягнення громад Житомирщини

  Асоціація міст України презентує чергову збірку «Книга успіхів». У цей випуск увійшло близько 80 історій із яких чотири – житомирські.

  Про це інформує Офіс реформ у Житомирському РВ Асоціації міст України.

  Видання підготовлене АМУ в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

  Видання – квартальна збірка прикладів успіхів громад у результаті децентралізації фінансів і повноважень. Публікація демонструє позитивний вплив реформ на життя людей та розвиток громад. Збірка буде корисною практикам місцевого самоврядування, медіа-спільноті та всім зацікавленим у темі реформування місцевого самоврядування.

 «У цей випуск книги успіхів увійшло близько 80 історій, які на конкретних прикладах доводять позитивний вплив реформи з децентралізації на життя громад та зростання їх добробуту. А отже, країна рухається у правильному напрямі, передаючи на рівень місцевого самоврядування більше повноважень та ресурсів. І цих досягнень у жодному випадку не можна втратити, адже спроможні громади – це запорука сильної держави», – говорить виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан. 

  До нової збірки знову потрапили історії громад Житомирщини: про відкриття дитячого садка у Квітневій ОТГ, енергоефективні заходи у Вільшанській ОТГ, дитячий реабілітаційний центр у Баранівській ОТГ та підвищення якості послуг охорони здоров’я у Тетерівській ОТГ.

kk140220111 2

kk140220111 3

kk140220111 4

kk140220111 5

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 14/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework