Горнятка, глечики та прикраси показала житомирянам айтішниця. ВІДЕО

  Житомирянка Олена Цвєткова презентувала житомирянам власні вироби із кераміки. Персональну виставка жінка назвала "Іди за світлом і сам неси світло".

  Виготовленням етнопосуду та жіночих прикрас із глини й кераміки Олена Цвєткова почала займатися останні декілька років. До цього вона була професійною айтішницею.

  У травні минулого року кореспонденти Суспільного відвідали творчу майстерню кераміки Олени, де вона провела майстер-клас.

  "Керамікою мені подобалося займатися з дитинства. Це було захоплення. Ходила на гурток. А серйозно я цим видом мистецтва займатися 3 роки тому. Першим моїм виробом була чашечка, а зараз я виготовляю прикраси для жінок", - розповіла Олена Цвєткова.

  Відвідувачка виставки Вероніка Станчик: "Я прийшла сьогодні на персональну виставку кераміки, бо вважаю, що керамікою може займатися не кожен. Для цього потрібно мати талан".

  Відвідувачка виставки Софія Максимчук; "Я прихожу на такі виставки не вперше. А сьогодні прийшла подивитися на нові роботи чудової майстрині Олени Цвєткової".

  Відвідувачка виставки Валентина Радкевич: "Олена Цвєткова – це чудова людина, гарна майстриня, професіоналка своєї справи. Мені дуже подобається вона та її роботи".

  Виставка керамічних виробів Олени Цвєткової триватиме до 1-го березня.

  Подробиці у сюжеті телеканалу UA:Житомир.

Джерело: Телеканал UA:Житомир

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 14/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework