У житомирських супермаркетах продають цвіль та гниль, а якщо ви проти, то вам «на вйо». ВІДЕО

  Житомирські магазини знахабніли до того, що на прилавки виставляють зіпсований товар, не лише з закінченим терміном придатності, а і з пліснявою всередині.

  Про це розповідає zt.20minut.ua.

  Саме це демонструє на відео на своїй сторінці в Фейсбуці житомирянин Микола Оксенчук. Чоловік зайшов до однієї з мереж супермаркетів Житомира, щоб придбати сиркову масу для своєї дитини. Проте після перевірки терміну придатності, чоловік відкрив сирок і побачив, що всередині він покрився пліснявою.  Після огляду інших сирків виявилося, що на лінії чимало зіпсованої продукції. Коли чоловік запитав, чому непридатні товари продають для містян, жінки, що працюють в маркеті, розвели руками та почали метушитися, аби забрати зіпсовані сирки.

  Автор відео запитав: «Куди ж ви понесли це все?», на що продавчиня відповіла: «Не знаю». Реакція чоловіка – максимальне обурення: «Ви повинні були сказати: "на утилізацію, на списання", а не “не знаю”!».      У ході конфлікту до продавчині приєдналася касирка, що в агресивній формі почала розповідати, що чоловікові варто «піти на вйо».  Тобто, вам пропонують гниль в упаковці, а коли ви висловлюєте обурення, вам відповідають: «На вйо». Умовно кажучи, якби чоловік не звернув увагу на якість товару, він би придбав те, що вже «віджило» своє та заплатив би за це.  «Ми повернемо вам гроші», – кажуть жінки, проте чоловік зазначає, що справа не в грошах, а в тому, що якби він не помітив зіпсований товар, дитина б його з’їла і отруїлася.  І це непоодинокі випадки, коли продають напівгнилі овочі та фрукти, знижуючи на них ціну. Житомирян вважають людом, що ласуватиме гнилими товарами зі знижкою 80%? Чи можливо хтось розумний вирішив не виконувати свою роботу, не слідкувати за товарами на лінії, а труїти людей?  Ми слідкуємо за цією ситуацію і сподіваємося отримати коментар від Миколи Оксенчука та Держпроспоживслужби стосовно даного питання. Далі буде…

Новини Житомира

       

Последнее изменение Пятница, 14/02/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework